KARVAELUKAN MAA (kesto 15 min)

    • Videosta jätettiin kertojan osuus kokonaan pois. Tilalle laitettiin runsaasti luonnonääniä, jotka johdattavat katsojan mukaviin elämyksiin. Videon sisältö antaa myös uusia virikkeitä.

HIRVI Salojen suurin (kesto 20 min) 

    • Videolla veljekset soluttautuvat sisälle hirven elämään, juttelemalla niille hirven ”kielellä”. Heidän mielestään hirvi on metsän hyöty- ja kunniaeläin. Video ohjaa katsojaa kunnioittamaan ja suojelemaan luonnon eläimiä.

METSÄJÄNIS (kesto 17 min)

    • Ristihuulinen metsäjänis, vemmelsääri, on monien suosikkieläin. Sen mystinen käyttäytyminen on todella kiinnostava ja ihmeellinen.

LINTUJEN KÄYTTÄYTYMINEN (kesto 25 min) 

    • Video esittelee lintujen käyttäytymistä, kuten toisilleen viestittämistä sulosointuisilla lauluilla ja hyppelyillä. Mielenkiintoista on nähdä ja kuulla, miten linnut lähettävät signaaleja huumaavilla väreillä, käyttävät elekieltä ja esittävät laulunsa eri murteilla.

TUOTTAJAT Esittely Heinon ja Martin luonnonkuvaajan työstä (kesto 8 min)

    • Veljekset Heino ja Martti ovat kuvanneet ja tuottaneet ammatikseen luontoaiheisia ohjelmia vuodesta 1975 alkaen. Heidän loputon kiinnostus luontoa kohtaan näkyy julkaistuissa tuotteissa, jotka ovat hyvin luonnonläheisiä ja suojelullisia.

KOTIELÄIMET